30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Monitor SpeakerSubwooferKabelsStandaardsAkoestische Pads

Verzenden en Retour Sturen XL Service Webshops

Service Snel Geleverd - Gemakkelijk Retour
Snelle Levering
Gratis verzending - op bijna alles
30.000 Producten - Eigen voorraad
Eigen maatwerk producten en ontwerpen
Altijd 14 dagen bedenktijd - Gratis Retour
180 dagen Gratis Retour (XL service)

Snelle Levering

Voor elk product kun je op onze webwinkels de levertijd direct zien. En voor meer dan 30.000 producten is dat voor 18:30 besteld de volgende werkdag in huis!
Daarnaast geldt op nog eens 50.000 producten een verzendtijd van enkele werkdagen.
Zelfs maatwerk producten via leveranciers of eigen producten kunnen we meestal zeer snel, binnen 2-6 weken leveren!

Retour Sturen

Wil je een product retour sturen voor garantie, omruil of onder de 14 dagen opzicht regeling? Dan kun je op deze pagina lezen hoe we dit zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk voor je hebben gemaakt.

Wij hanteren 2 retourmogelijkheden

- Altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd voor ongebruikte artikelen + extra 14 dagen retourtijd (totaal 28 dagen)
- Gratis 180 dagen - Gratis retour voor garantie, service en omruil

Retour voor garantie service omruil, 180 dagen gratis retour!

Bij XLmusic.nl leveren wij ook XL service. Mocht er ook maar iets binnen het eerste half jaar na aankoop van uw product zijn waardoor u product voor service naar ons of naar het service centrum van het betreffende merk moet voor controle, reparatie, omruil of service dan is uw retour altijd kosteloos en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! En natuurlijk de verzendkosten van het product naar u terug na omruil of reparatie zijn onder garantie bij ons ook altijd gratis! Heeft u product dus een defect of functioneert het niet naar behoren? Bel of email ons en wij gaan voor u aan de slag!

Lees meer: Garantie aanvraag

Altijd 14 Dagen Op zicht regeling voor ongebruikte artikelen


- 14 dagen bedenktijd na aankoop
- daarna nog 14 dagen om retour te sturen
- terugstorting altijd binnen 14 dagen na ontbinding/retour

Bij ons geldt op elke product: nieuw of winkelmodel altijd 14 dagen op zicht. U mag in deze periode altijd de koopovereenkomst ontbinden. Of u toch liever een ander product wil kopen. Of dat u zich bedacht heeft. Of dat de kleur op de website misschien anders was dan in werkelijkheid. Het maakt niet uit, je kunt altijd het product zonder reden (mits natuurlijk in ongebruikt/complete nieuwstaat) gewoon kosteloos retour sturen. Vraag simpelweg bij de klantenservice om een gratis retour label en u kunt het product gratis inleveren bij een afgifte punt bij u in de buurt.

Je kunt ook vanuit de digitale factuur direct een retour aanvragen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via infodesk@xlmusic.nl of via de klantenservice pagina. Je heb na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ongebruikte producten in nieuwstaat, en met alle onderdelen kunt u goed verpakt direct sturen naar

ProjectXL / Retour (.....bestelnummer hier schrijven)
Usselerveenweg 96
7546PJ Enschede

Retour Formulier 14 dagen

Stuur je aankoop bewijs, of in ieder geval een briefje met uw bestelnummer mee in de doos of zet dit op het adres achter het woord retour, voor een zo snel mogelijke afhandelingJe U stuurt het product zelf op via DHL.nl of Postnl.nl bijvoorbeeld. De standaard verzendkosten, na een goed bevonden retour, krijg je natuurlijk ook direct retour gestort!

Ongeopende/verkeerd bestelde producten

Is het product ongeopend dan je u bij ons ook direct een servicelabel aanvragen en het product direct gratis retour sturen.

Uitzonderingen retour/14 dagen opzicht

Voor onze 14 dagen opzicht regeling zijn enkele uitzondering. Hiervan zijn altijd uitgesloten. Batterijen, software die geinsalleerd is, producten die speciaal voor je besteld of die op maat gemaakt zijn. En hygienische producten zoals bijvoorbeeld windscreen en microfoons die uit de verpakking geweest zijn.

Retour storting binnen 14 dagen

Na ontvangst van de retour en controle van het product, (Nieuwstaat, volledigheid) wordt het bedrag meestal binnen enkele werkdagen retour gestort op uw rekening. In ieder geval altijd binnen 14 dagen.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 StudioSpeaker.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.