30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
Monitor SpeakerSubwooferKabelsStandaardsAkoestische Pads

USB Microfoon

   Usb Microphone

Omschrijving

Een USB microfoon is met name geschikt om gemakkelijk aan te sluiten op een windows PC, laptop, Mac, Macbook. En zelfs soms ook op een iPad, smartphone, tablet of iPhone.

USB Microfoon Voor Opnemen

USB microfoons zijn met name voor opnemen. Je kunt ze vaak selecteren in opnamen software of apps en zo goede kwaliteit opnamen maken die betere zijn dan met de ingebouwde microfoon in je apparaat.

USB Mic voor Chat, Skype, Video Conferencing

USB microfoons zijn ook ideaal als goede geluidsbron voor bijvoorbeeld skypen en chatten met goed geluid. Maar ook voor video conferencing, internet radio, podcasting, vloggen en wat al niet meer.

USB microfoons voor andere toepassingen

USB microfoons zijn meestal minder geschikt voor bijvoorbeeld het live zingen en presenteren via een computer of laptop. Geluid kan door de computer een korte vertraging krijgen en de meeste laptops en computer speakers zijn ook niet of minder geschikt om stem te versterken. In deze gevallen is een microfoon met een usb geluidskaart of mixer met USB vaak een betere oplossing. Zoals bijvoorbeeld de V3 usb microfoon set

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 StudioSpeaker.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.