30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
Monitor SpeakerSubwooferKabelsStandaardsAkoestische Pads

Speaker

   Speaker

Omschrijving

Speakers en geluids boxen zijn er in allerlei soorten en maten. Van studio speakers tot PA speakers voor grote muziek en geluidsinstallaties, en van kleine bluetooth speakers voor je smartphone tot draagbare fitness accu trolleyspeakers.

Passieve en Actieve Speakers

Een belangrijk verschil tussen de normale speakers voor zowel thuis gebruik als voor studio en live gebruik is het verschil tussen een actieve en passieve speaker. Een actieve speakers heeft actief omdat deze een ingebouwde versterker heeft, en dus ook zelf iets doet. Een passieve speaker is niets anders dan een tweeter of woofer die afhankelijk is van een versterker. Een actieve speaker kun je dus zo op een audio signaal kabel aansluiten en een passieve speaker moet op een (speciale) speaker uitgang van een versterker worden aangesloten.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 StudioSpeaker.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, voorraad, levertijden, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.