30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
Monitor SpeakerSubwooferKabelsStandaardsAkoestische Pads

Professionele Studio, DJ en Producer Speakers

Omschrijving

Hedd audio is het merk als je budget iets groter is en je echt de beste kwaliteit geluid wil uit je speakers in deze prijsklasse. Deze Type 05, type 07, type 020 en 030 speakers bieden de hoogste geluidskwaliteit in hun klasse en muziek en audio via deze speakers is echt iets om van te genieten of heel serieus muziek mee te mixen en te masteren. De nieuwe top kwaliteit speakers voor elke serieuze muzikant, producer, DJ en muziekliefhebber.

Best verkopende Type 05

Mocht je een studio speaker willen kopen dan zou de type05 boven aan je lijstje moeten staan. Dit is in deze prijsklasse simpelweg de beste studio speaker en is geschikt voor elke producer, DJ of muzikant die voor zijn thuis studio het meest professionele geluid zoekt en de beste prijs kwaliteit zoekt. Combineer ze bijvoorbeeld met de iD44 geluidskaart voor een ultieme setup

Zware type 07 monitor

In bijna alle kleine pro studios en home studios zal de type 05 vaak de beste keuze zijn. Zoek je echter net wat meer volume omdat je een iets grotere studio hebt waar je mixt (groter dan 4x4 meter), dan heeft de type07 een stuk meer volume dan de type 05 en ook nog net iets meer laag. Dus de type07 studio monitor biedt voornamelijk meer volume en nog net iets beter laag

Type020 Near/Mid Field

De type 020 is een mix tussen de type 030 en type 070. De type 020 is eigenlijk een 030 maar dan een stuk voordeliger omdat er 1 woofer en versterker is weggelaten. Dit is onze absolute top keuze in studio monitors als je hip hop, dance, EDM en andere muziek maakt waarbij je precies wil horen wat de bas doet. De prijsklasse van deze studio monitor ligt natuurlijk wel een stuk hoger dan de type 05 bijvoorbeeld. Dus mocht je budget dit niet toelaten dan is de 05 ook prima, en deze kun je dan eventueel aanvullen met een subwoofer (hoeft dan niet eens een dure te zijn).

De type020 raden wij aan als je veel en goede laag wil in je studio monitor, en het ook hard moet kunnen. Bijvoorbeeld in een grotere ruimte (5x5 en groter)

Type 030 Mid field Monitor

De type030 studio mid field monitor is de absolute topper als het gaat om een betaalbare en top speaker in het mid field studio speaker assortiment. Deze speaker is echt bedoeld om dus niet van heel dicht bij te beluisteren. Maar van mid afstand. Als je de mix bijna klaar hebt kun je met deze studio monitoren achter je mix tafel of buro naar achter gaan en perfect horen hoe de mix zal klinken bij grotere audio systemen. Deze heeft met zijn vermogen een gigantisch geluid zodat je bij hoger volume alles perfect kunt horen van heel laag tot hoog.
Deze speakers worden eigenlijk altijd gecombineerd met kleinere near field monitoren in een studio waarbij bijvoorbeeld de type05 gebruikt wordt voor het mixen direct achter de studio tafel. En je via een studio controller zoals de Audient Nero overschakelt naar de type 030 om van afstand te luisteren naar de type 030. Hiermee kun je dan echt een heel goed beeld krijgen hoe je mix zal klinken over kleine en grotere audio systemen en geluidsinstallaties!

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 StudioSpeaker.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, voorraad, levertijden, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.