30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
Monitor SpeakerSubwooferKabelsStandaardsAkoestische Pads

Samson Headset

Samson Samson  Samson Headset

Omschrijving

Samson is het merk als je betaalbare professionele kwaliteit headsets zoekt. Ze maken simpelweg de beste fitness headsets met hun Airline series sportschool headsets. En daarnaast ook hele fijne headsets voor zang, dans, presentatie en zelfs draadloze usb headsets voor het opnemen van vlogs en podcasts. En veel van hun camera microfoon systemen zijn ook te koop met een presentatie headset.

Samson Airline Fitness Headsets

Voor Fitness heeft samson de beroemde fitness headsets. Het voordeel van deze headset microfoons is dat je geen beltpack zender met kabeltjes hebt wat veel aerobic instructeurs veel prettiger vinden dan een hoofdmicrofoon met kabeljte wat naar een losse heupzender gaat. Het is niet voor de niets de best verkopende sportschool headset in Nederland en Belgie. Inmiddels zijn er de Airline 77, en de Airline 88 en 99 met oplaadbare waterproof zenders.

Theather Headsets

Voor het theater heeft Samson verschillende semi professionele en professionele draadloze met zeer mooie onopvallende beige SE10 en SE50, SE60 mini headsets. En de mooie dubbel oor DE5, DE10 en DE50 DE60 headsets.

Samson headsets met XLR3

Samson's eigen headset systemen gebruiken net als bijvoorbeeld een merk als AKG, de mini XLR3 pin TA3F plug om te verbinden met een beltpack zender. Dus alle losse headsets van Samson zijn ook los te koop te te gebruiken met andere Samson draadloze systemen, AKG draadloze sets en andere merken draadloze systemen die deze standaard volgen.

Verwisselbare pluggen

Ook zijn er verschillende headsets van Samson te koop met handige verwisselbare plugjes en kabeltjes. Dit is echt heel erg handig. Hierdoor kun je en gemakkelijk je headset weer maken als je kabelbreuk hebt door een ongelukje of slijtage en hoef je niet telkens een nieuwe headset te kopen.

Maar wat minstens zo handig is dat je een Samson headset kan kopen en deze gebruiken met bijna alle typen en merken draadloze systemen. De meeste draadloze systemen, en zeker in Nederland gebruiken een XL3, XL4 of Sennheiser locking mini jack plug. Omdat voor verschillende headsets van Samsons je de plug of kabel simpel kunt veranderen kun je dus altijd gebruik maken van de goede en voordelige headsets van Samson. Je kunt zelfs zo op verschillende locaties gebruik maken van de draadloze systemen die in een zaal aanwezig zijn en je hoeft alleen maar je headsetmcirofoontje mee te nemen met de pluggen set.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 StudioSpeaker.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, voorraad, levertijden, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.